WWW.MONARH.SI www.predsednica.si - www.zml.si - www.monarh.tv/slovenski-gral.html


SLOVENSKI GRAL – EROTIČNI FILM

Po številnih KRALJEVIH zamisli o izvedbi slovenskih erotičnih filmov, Billy Cigara, Skoči čez plot doma, Ne čujem dobro (glavni igralec Slobo), Sprejem v evropsko skupnost (glavni igralec Bavčar), Sex muh na Jusufovi pleši (glavni igralec Janša) itd., se je sam KRALJ domislil še filma SLOVENSKI GRAL.

Za vse navedene filme sem vseskozi iskal slovenske investitorje, vendar se je izkazalo, da so se vsi potencialni investitorji tako prestrašili Kučana in Jankovića, da nikakor niso upali „pritresti“ denarja na plano.

Končno so se opogumili pri A-KANALU in POP TV in smo že skoraj podpisali pogodbo, pa se je spet zgodilo, zagoreli so vsi avtomobili, kateri naj bi bili na razpolago za snemanje tega filma.

No zadeva naj bi vsebinsko potekala takole: ena izmed Slovenk ima med nogami slovenski GRAL, ko ga odkriješ in poližeš postaneš nesmrten.

Pri A-KANALU je Nuša Lesar izpostavila nekega ravnatelja šole, kateri je odkrival slovenski GRAL pri eni izmed učiteljic. Nuša je tega ravnatelja tolikokrat „užigala“ po glavi, preizkušala njegovo nesmrtnost, vendar je podlegel...

Sedaj v nadaljevanju smo bili zmenjeni, da bo Gregor Trebušak odkrival slovenski GRAL med nogami Nuše Lesar, njegovo nesmrtnost, pa bi preiskusil kar Zoran Janković in bi ga za tem udrihal s kolom po glavi, da bi tako le ugotovili odkritje slovenskega GRAL-a.

Ta zgodba se je žal, začasno ustavila, upajmo, da se kmalu vseeno le nadaljuje...

V kolikor pa se razmere v Sloveniji ne bodo spremenile, pa bom šel svoje filmske zamisli nadalje uresničevat v Italijo in zahodno Evropo, nekako moram preživeti tudi jaz, seveda brez lopovščine!

LP Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ


PRVI POLITIČNI KOLEDAR V SVETU: www.freetime.si/karikature/naslovna.htm
 

PLAY VIDEO: ŽRTVAM NEDEMOKRACIJE  
   
FREE DOWNLOAD VIDEO DEMOKRACIJA DIVX

KRALJEVINA SLOVENIJA: www.monarh.si

 
MERKEL WAGEN - NEUEN DEUTSCHEN INDUSTRIE
music mp3: www.monarh.si/merkel-wagen.mp3
HTM: www.monarh.si/merkel-wagen.htm
E-mail: monarh.boris@gmail.com  - gov@monarh.si
Avtor glasbe: Boris Valenčič, slovenian KING www.monarh.si