SLOVENIJA JE LE Z NASILJEM MEDIJEV IN PREVARO POLITIKOV VKLJUČENA V NATO

Poslano slovenskemu republikanskemu parlamentu: dne 22. februar 2008 11:59
 
V kolikor glasujete za priznaje Kosova, glasujete le za nadaljevanje nasilne in zločinske širitve NATO pakta, širitve zločinskega sistema, ki na ta način prevzema iniciativo želje po samostojnosti narodov po vsem svetu.
 
Željo po samostojnosti Slovenije in narodov po vsem svetu,
ter demokatičnosti, predvsem v svetu komunizma sem sprožil jaz, dne 25. maja 1988.
 
CIA me je hotela 31. maja 1988 zato ubiti s poletom PAN AMERICAN iz Ženeve v Ameriko, na moje mesto pa so postavili še živo žrtev Janeza Janšo, ki še sedaj dosledno deluje le po ukazih CIA-e.
 
Sodelujoči politiki z NATO paktom so lahko le njihovi plačani zločinci, kot tujska legija,
zločinci brez vsakega karakterja in pripadnosti svojemu narodu. 
 
To vam nazorno pove že sama logika po načinu širitve, netenja vojn, širitve albanskega podzemlja po Evropi v sklopu koncesije CIA-e, obtoževanje terorizma nedolžnih ali sprovociranih ljudi, avto-terorizem 11. september World Trade Centra.
 
Sedite upravičeno v slovenskem republikanskem parlamentu ali se zgolj tresete od strahu, ste tudi vi le CAI-ško NATOVSKI plačanci in boste do kraja uničili Slovenijo.
 
DOL Z JANEZOM JANŠO IN CIAŠKIMI NAMEŠČENCI !!!!
 
Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ
 
(prosim, da obvestite o tem mojem pismu vse medije in to javno preberete v vašem parlamentu, če želite in mi date priložnost, bom to širše obrazložil vam, pred vsemi in medijem tudi sam, toda kot vedno doslej, bom tudi tokrat preprečen) - vaša demokracija !